Info

The FAR Side

Mine herrer og eventuelle damer! Læn jer tilbage i Chesterfield sofaen, tag hul på Bridge Blandingen og skru godt ned for babyalarmen. Det er fars podcast … Er du far? Eller vil du vide, hvad din mand tænker? The FAR Side – podcasten hvor fædre tænker højt.
RSS Feed
The FAR Side
2020
September
May
April
January


2019
November
October
September
July
June
April
March
February
January


2018
November
October
September
May
April


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May
April


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2016
Jun 17, 2016

Hvorfor har Jesper klap for øjet? Hvordan smager afrikansk rom? Hvad har gaffatape og storbarmede russiske kvinder med Christoffers datters fremtid at gøre? Og hvorfor har Jespers kone opfundet begrebet ”dad bad”?

En indrømmelse: Vi skulle ikke have været fædre!

Vores børn er syntetiske kunstprodukter, resultatet af moderne forplantningsteknologier.

I dagens afsnit taler vi ærligt ud af posen om de udfordringer, man som far og par oplever, når ens familiedrømme afhænger af den sorte magi, vi kalder lægevidenskaben. Hvordan oplever vi mænd det ikke at kunne få børn? Hvad er kunstig befrugtning, og hvordan fungerer det? Og hvordan kan det mærkes på parforholdet, når kvindens æggestokke bliver på størrelse med netmeloner?

Selvfølgelig tager vi også fat på det oversete og tabubelagte emne ”fertilitetsporno”, og vi ser på hvilke metoder, der er optimale til at sikre mandens rolle i forplantningen.

Sidst men ikke mindst skal vi have afgjort sidste afsnits film-konkurrence. Og modsat Sepp Blatter bruger vi hverken varme eller kolde kugler, men Christoffers patenterede randomiseringsmaskine!

Links:

TED talk: https://www.youtube.com/watch?v=RTr6kb9Ygeg

Jun 1, 2016

Det er fars dag. Del afsnit 4 med en far, du kender. Du kan samtidig vinde dagens rom, blot ved at gætte de berømte far filmreplikker og synes godt om vores Facebookside.

Det der skulle have været en næsegrus hyldest løber fuldstændig af sporet, da vi kommer til at pille ved forestillingen om faderen. Det klippefaste arkimediske punkt i en kaotisk verden viser sig at være en elefant, der balancerer på et korthus. En ”master of deception”, der ikke lader selve Houdini noget efter, og som pynter sig i lånte påfuglefjer.

I dagens anledning har vi inviteret en vordende ghanesisk far i studiet. Gad vide, hvordan det er at være far i Ghana? Sule Dintie fortæller os, hvad vi danske fædre kan lære af Ghana.

Og så kommer Jespers sip-test endelig til sin ret i dagens romsmagning, som ikke er for de sarte, da det simpelthen fyger med kropsvæsker. Altså billedligt talt.

Hør også Christoffers tre forslag til den perfekte fars dag-gave. Kodeordene er bacon. Og ølmave. Det har aldrig været mere behageligt at vedligeholde sin dad bod.

Desuden har vi fundet et par nye far-relaterede hjemmesider. http://swapkids.dk/, hvis du har delebørn, ogwww.viharbørn.dk, som får Jesper helt op i det røde felt.

Gå heller ikke glip af vores mest pinlige historier fra livet som far, hvor vi afslører, hvordan man fornærmer en mor fra spelt-segmentet mest muligt, hvad der sker når man glemmer babyalarmen, og hvordan en nervøs far på fødegangen fortolker ordene ”stik hovedet ned mellem benene”.

1