Info

The FAR Side

Mine herrer og eventuelle damer! Læn jer tilbage i Chesterfield sofaen, tag hul på Bridge Blandingen og skru godt ned for babyalarmen. Det er fars podcast … Er du far? Eller vil du vide, hvad din mand tænker? The FAR Side – podcasten hvor fædre tænker højt.
RSS Feed
The FAR Side
2020
September
May
April
January


2019
November
October
September
July
June
April
March
February
January


2018
November
October
September
May
April


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May
April


All Episodes
Archives
Now displaying: 2016
Dec 30, 2016

#16 – Nytårsudgaven - Krudtugle eller dydsmønster?

The FAR Side holder nytårsforfest i studiet, og du er inviteret!
Hvor ligger du på farskalaen? Burger King-far eller bloggende overskudsfar kendt fra Vores Børn? Find ud af det i nytårsudgaven, hvor vi drikker champagne og hot buttered rum og serverer en perlerække af forstemmende bon mots fra døde og ukendte berømtheder, som vi har fundet i de små papirruller i nytårsknallerterne.
I dagens afsnit diskuterer vi blandt andet normer for, hvordan børn præsenterer sig i offentligheden. Hvorfor går vi op i, om der er robotter eller biler på drengens natdragt? Eller om drengen har et garn som en høstak eller en af David Beckhams sønner?
Værternes brødflove besøg på Burger King Viby resulterer i et tragisk møde med vor tids svar på den lille pige med svovlstikkerne, nemlig de såkaldte Burger King-fædre: Enlige fædre der nytårsaften tager på burgerrestaurant med børnene. Som de skriftkloge strides de to værter om, hvor vidt disse fædre bør hyldes som pionerer eller foragtes som skurken fra kritisk dokumentarfilm.
Vi fortæller tåkrummende og ærligt om årets faroplevelse og årets torsk-oplevelse, hvor Jesper er tæt på at ekspederet sit barn til de evige vuggestuer for at sikre sig et godt billede af purken foran dådyrernes svar på Brian Nielsen.
Derudover laver vi nogle ambitiøse nytårsforsæt, som handler om at afbalancere det evige dilemma mellem børn og karriere og om at lade 2017 være året, hvor vi krydser over på ”the far far side”.
For hvis der er én ting vi kan blive enige om, er det at farlivet simpelthen – rocker!

Dec 15, 2016

En af de bedste ting ved at være far er – at julemagien er tilbage!
TheFARside – forældremediernes svar på Ekstra Bladet – har strikket et juleafsnit sammen fyldt med råhygge og ufatteligt sprøde brunkager bagt af Jespers søn. Og så har Christoffer fisket en glögg med rom fra Martinique frem i Skejby-Centeret.
Julen er højtid for løgnehistorier! Og Jesper glæder sig – som et lille barn – til at sætte en skræk i livet på sin 2-årige søn i sin uhyggelige julemands-mundering. Imens bilder Christoffer datteren ind, at nissen betaler grøden tilbage i gavesokken. Desværre må de to værter tage deres små stunts op til genovervejelser, da forskningen siger, at de undergraver børnene tillid til forældrene.
Vi stiller spørgsmålet, om Nissebanden på Grønland og Jullerup Færgeby stadig holder som børneunderholdning. Og så kommer vi ind på de mørkere sider af julen, denne højtid for kaotisk gaveræs, højspændte familiesammenkomster, par-skænderier, selvmord og børnehungrende bedsteforælder.
Christoffer fortæller den medrivende julehistorie ”Christoffer og massakren i Føtex”, som involverer den frygtede kombination af datterens knuste brunkager, hjerteskærende barnevræl og – en ældre dame. Historien viser, hvor dybt en podcastende far kan falde i offentlighedens øjne, og i hvor høj grad Christoffers datter allerede har krammet på farmand.
Må man skændes i julen? Mens barnet hører det? Jesper, der skulle have ”latinsk temperament”, mener ja. Og ny forskning lader til at give ham ret.
Afsnittet akkompagneres af bjældeklang, brunkage-gnask og Jespers snøftende næse."

Nov 28, 2016

I dette supertravle afsnit prøvesmager vi en norsk rom, der som boksekoryfæet Brian Nielsen starter med et blødt sucker punch i de to værters ædlere dele og ebber ud i en forsonende bjørnekrammer.
Jesper snakker om en planlagt familieforøgelse, der kræver kunstig befrugtning. Og de to infertile værter oplyser om de forskellige fertilitetsklinikkers succesrate og drøfter, hvilken indflydelse ens seksuelle lyster evt bør have på valget af klinik.
Få aldrig barn nummer 2! Det er det råd, Jesper har fået af en kollega. Derfor interviewer vi vores trofaste superlytter Jesper Olesen, der er blevet far i anden potens, og som forhåbentlig kan afstive de to bævende værters tro på, at der findes et tåleligt liv på the far far side.
Det har været en travl, travl tid. Især for Christoffer, der fortæller om, hvordan han har måttet udskifte rollen som ubekymret legeonkel med en hverdag som lejlighedsvis førsteforsørger. Vi nævner også to af de sjældne film, hvor fædre indtager rollen som hverdagens helte, og som kan få tårerne frem i øjnene af selv den mest kyniske revisortype. No offence til vores revisor-lyttere: Den nye Ben Affleck-film The Accountant har givet os ny respekt for, hvad det er, I kan...
Der bliver også tid til en afstikker omkring den nyeste far-forskning, som viser, at farkroppen er – sund! Vi udlodder i den anledning et gratis Snapchat-billede af værterne i bar overkrop til alle The FAR Side-fans, der gider have ulejligheden med at skrive ind efter det.

Nov 13, 2016

Vi burde nok være sprunget over det uheldsvangre afsnit 13, der bugner i hjerteblod, smerte, par-skænderier, begyndende midtvejskrise, en fars værste skrækscenarie, og selvfølgelig rom og trøfler.
Men først må vi slå fast: Ingen fader uden moder!
Derfor vier vi noget af afsnit 13 til at se nærmere på moderens store rolle. Vores bedre halvdele har efter mange overtalelser indvilliget til en kort gæsteoptræden. Hvad – om noget – kan mødrene lære af fædrene? Og hvad er mon en mors værste mareridt? Svarene tager de to værter med lærredsbukserne nede.
Jespers Ugens Faroplevelse er en traumatisk oplevelser, der presser Far-o-meter i bund. Afsnit 13 er vel nok vores mest personlige afsnit, leveret med hjerteblod og fontæner – det sidste i anledning af Jespers 40 års fødselsdag, der fejres på ægte The FAR Side-manér.
Desuden kommer vi ind på, hvordan man får de mest empatiske børn, hvilken betydning ordet ”pyt” har i børneopdragelsen, og så vurderer vi, om TV4s nye tv-udsendelse, der handler om barslende nordjyske fædre, styrer uden om de værste fordomme.

Oct 17, 2016

Børn eller motorcykler? Farlivet eller det ubundne gadedrengeliv?

Både Jesper og Christoffer har fået arrangeret en friaften uden børn, og den skal selvfølgelig bruges til en friaften med en ”fri fugl”, der minder værterne om deres egen barnløse fortid.

Netop hjemkommet fra en drengerøvstur i Rumænien hjælper Jimmi – der hellere vil skifte motorolie end bleer – os med at afgøre den tusind år gamle tvist.

Vi smider skåneærmerne og kæmper på vegne af alle fædre en udmarvende kamp for at omvende den hærdede synder til farlivet én gang for alle. Forsøget kommer dog skævt fra start, da Christoffer underholder Jimmi med en detaljeret anekdote om børneorm. Vil det mon lykkes Jesper og Christoffer at overbevise Jimmi om fædrelivets fortræffeligheder? Eller vil Jimmis overtalelsesevner rokke ved familiefædrenes fasttømrede livssyn?  

Jesper og Christoffer udsætter sig til sidst i afsnittet for det værst tænkelige fra den moderne management-kultur, nemlig en SWOT-analyse, hvor Jespers kone tager bladet fra munden og beskriver, hvordan faderrollen har ændret ham på godt og ondt, og hvad hans største udfordringer som far er.

Sep 28, 2016

I dette afsnit har vi for første gang en gæst i studiet, den sagnomspundne Jimmi. Vi smager også den hidtil stærkeste rom, der er så stærk at den får vores øjenbryn til at krølle. Jesper får sig en kammeratlig snak med sin egen far, hvor han spørger ind til hans opfattelse af fargerningen. Og slutteligt fortæller Jimmi om sin far, som i den grad ikke er den typiske ligusterhæks far.    

Sep 9, 2016

Er du far, eller vil du vide, hvad din mand tænker? The FAR Side er podcasten, hvor fædre tænker højt.

Hvorfor må drenge lave dumme, uproduktive ting, være vilde og slå knæene til blods, mens piger helst skal være pæne og søde og hjælpe til med opvasken? Kommer kønsforskellene af sig selv, eller fremelsker vi forældre selv vores små balletdanserinder eller voldelige pirater?

Som forældre til hhv en pige og en dreng vier vi dagens afsnit til spørgsmålet: Er der forskel på piger og drenge? Vi er ikke helt enige om svaret, men med hjælp fra nyeste forskning undersøger vi, om drengene virkelig er tavse, voldelige væsener, der bygger høje tårne af klodser, og om piger elsker at pussenusse, lægge puslespil og hjælpe til i køkkenet.

Lyt med på Far-o-meteret, hvor vi får svar på, hvordan en nysgerrig lille abe formår at bringe Christoffer og hans datter på grådens rand, og hvor Jesper fortæller om det seneste traume, han har påført sin stædige tumling.

Jesper indleder vores jubilæumsafsnit 10 med en sukkerholdig og politisk ukorrekt kaloriebombe, mens Christoffer afslutter med at sprænge skalaen for overraskelser.

 

Links:

Artikel med henvisning til spansk forskning, der viser, at drenge tillades at lave mere uproduktive aktiviteter:

http://videnskab.dk/kultur-samfund/konsmonstre-styrer-drenge-og-pigers-computerspilvaner

Piger og drenge opdrages forskelligt:

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/piger-og-drenge-opdrages-meget-forskelligt

Minister hylder kønsforskelle mellem drenge og piger:

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/minister-hylder-kønsforskelle-mellem-drenge-og-piger

Drenge vil have en sej krigerhelt som gud:

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/drenge-vil-have-en-sej-krigerhelt-som-gud

Aug 24, 2016

Som Jeppe i baronens seng drømmer vi, at vi skal optræde i Radio 24/7. Som de jyske Klods Hans’er vi er tager vi ærbødigt rollen på os og springer om bord på den stolte færge KATLink 1-4, som skal fragte os mod kulturens centrum på en dannelsesrejse, der vil gøre os klogere på os selv og vores børn.
Mod et lydtæppe af trippende spædbørnstrin og klirrende spisestel fra færgecafeteriet giver vi i dette bonusafsnit et sjældent indblik i The FAR Sides maskinrum lige før og efter vores live radiodebut i programmet ”Forældreintra” på Radio 24/7.
Topspændte planlægger vi et kamikazeangreb, der senere kulminerer i, at Jespers kaster sig ud i en diskussion med en musikpædagog om sammenhængen mellem Cirkeline og Berlinersymfoniens brug af kvindelige strygere. På hjemturen evaluerer vi, om de to værter tog godt imod vores mix af mudderkager, døde krager og jyske sprogblomster, eller om prinsessen råbte ”dur ikke! Væk!”
Det er også i dagens afsnit, at vi med lytternes hjælp afslører vores ultimative top 5 over arketypiske faderfigurer. Desuden anmelder vi legerummet som fænomen og smager på blæksprutte-rom. I Far-o-metret afslører Christoffer hvilken rolle kropsvæsker har spillet i hans weekend, mens Jesper demonstrerer, hvordan man påfører sit barn livsvarige traumer.

Links:
Today’s Father podcast – den bedrevidende amerikanske pendent til The FAR Side: http://www.fathers.com/programs/todays-father-radio/
Wikipedia-opslag om den legendariske far til 888 børn, Moulay Ishmael: https://en.wikipedia.org/wiki/Ismail_Ibn_Sharif

 

Aug 12, 2016

Vi kigger nærmere på berømte faderfigurer på film, på tv og i bøger, fra glansbilledet kong Mufasa fra Løvernes Konge til skræmmebilleder Donald Trump. Hvilke positive og negative egenskaber har den typiske far, og kan vi lære noget af ham?
Lige som Alfons Åbergs tilbagetrukne far er den arketypisk far et levende paradoks: fraværende men alligevel nærværende, produktiv på en uproduktiv måde og fuld af alverdens gode men ubrugelige livstid.

I de senere år har faderrollen fået nogle gevaldige ridser i lakken. Vi opdaterer dig på den isnende sandhed bag 80ernes idealfædre Bill Cosby og rumvæsenet Alfs far og beder lytterne hjælpe os med at finde alternativer til antifaderen Homer Simpson.

Høje af vores korte ophold på podcast-berømmelsens tinder - interviewet i P1-programmet Podcaster - starter vi programmet med en gevaldig omgang selvros, før vi bøjer hovedet ydmygt og undskylder for at have lavet podcasterens største brøler, nemlig fornærme vores mest trofaste lytter. Derudover forsøger Jesper at modbevise Christoffers påstand om, at han er blevet en halvgammel, brokvorn mand ved at brokke sig over bogen ”halvgamle mænd. Vi kommer også ind på nogle af feriens gode oplevelser med børnene.

Links:
Donald Trump som den ultimative faderfigur, George Lakoff Johnson: http://www.huffingtonpost.com/george-lakoff/understanding-trump_b_11144938.html

Link til bogen Halvgamle mænd, som Jesper har set sig sur og gnaven på: https://www.saxo.com/dk/haandbog-for-halvgamle-maend_bjarne-schilling_haeftet_9788756794367?gclid=Cj0KEQjwxLC9BRDb1dP8o7Op68IBEiQAwWggQKHYoLGsCyetwhvfa6GdItXHJytfJsGG4GNJB3HWtAMaAuCE8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Aug 7, 2016

Hvad har filmen Klovn at gøre med moderne opdragelse? Hvad betyder mandens krybdyrhjerne for vores rolle som opdragere? Er vi fædre mere tvivlende, usikre og flyvske i opdragelsen end mødrene? Og kan vi vende det til vores fordel? Hvordan får Jesper halvanden time til at gå med at putte sin søn? Og hvordan lærer han (altså Jespers søn) at holde op med at kradse og bide? Hjælpen fra Sigrid Riise er heldigvis nær.

Find ud af alt dette og meget mere i afsnit 7 – vores hidtil bedste (hvis vi selv skal sige det).

I dagens afsnit er vi flyttet ud af Jespers kolonihaves trygge rammer og ind i næringslivet: Vi befinder os med andre ord i katakomberne under Chas E, en af Aarhus’ ældste butikker bestyret af den elskelige vinhandler ”Lille John” (som vi har døbt ham).

Jespers og Christoffers børn har nu rundet halvandet år og er ved at udvikle humor. Vi undersøger, om det nu også er god humor, og giver nogle smagsprøver. Efter et lytteroprør er Far-o-meteret tilbage, og Christoffer sprænger skalaen. Hør hvorfor.

Vi får også besøg af den kontroversielle psykolog fra Vimmelskaftet, Finn Korsaa, der forklarer, hvordan vi mænd genvinder vores tabte mandlige myndighed og lærer at stå ved vores måde at opdrage på.

Aug 2, 2016

I dagens rom tapas special gør vi status over vores første halvandet år som fædre. Vi har samtidig frivilligt indvilliget i at agere prøveklude for Lille John. Og nej, Lille John er ikke en sadist fra den lokale S/M-klub, men den gemytlige indehaver af vinbutikken Chas-E i Aarhus, som serverer ”fire af de frække” fra sit store romudvalg. Med andre ord, afsnit 8 bliver det hidtil vådeste, og hukommelsessvipsere og platte udtalelser kan og vil derfor forekomme.
Efter det fjerde glas rom, er lixtallet så lavt, at vi garanterer, at selv Donald Trump vil kunne følge med. På dansk.

For at råde bod på vores dalende åndsevner har vi inviteret gæster i studiet. Først og fremmest får vi ”hul igennem” til vores første ægte levende ”kød-og- blod”-lytter, Jesper Olesen, der har ”plantet flaget på Mars”.

Som faste lyttere vil vide, betyder det i The FAR Sides jargon at vove springet ud over afgrunden til barn nummer to. Jesper Olesen fortæller hudløst ærligt, om hvad der venter den far, der ikke forstår, hvornår legen er god.

Til sidst får vi besøg af Lille John himself, der giver sit bud den nyeste hotteste rom-trend og forklarer grunden til den stærke forbindelse – ja, nogen vil sige ubrydelige forbindelse – der opstår mellem en far og hans elskede – rom!

Jun 17, 2016

Hvorfor har Jesper klap for øjet? Hvordan smager afrikansk rom? Hvad har gaffatape og storbarmede russiske kvinder med Christoffers datters fremtid at gøre? Og hvorfor har Jespers kone opfundet begrebet ”dad bad”?

En indrømmelse: Vi skulle ikke have været fædre!

Vores børn er syntetiske kunstprodukter, resultatet af moderne forplantningsteknologier.

I dagens afsnit taler vi ærligt ud af posen om de udfordringer, man som far og par oplever, når ens familiedrømme afhænger af den sorte magi, vi kalder lægevidenskaben. Hvordan oplever vi mænd det ikke at kunne få børn? Hvad er kunstig befrugtning, og hvordan fungerer det? Og hvordan kan det mærkes på parforholdet, når kvindens æggestokke bliver på størrelse med netmeloner?

Selvfølgelig tager vi også fat på det oversete og tabubelagte emne ”fertilitetsporno”, og vi ser på hvilke metoder, der er optimale til at sikre mandens rolle i forplantningen.

Sidst men ikke mindst skal vi have afgjort sidste afsnits film-konkurrence. Og modsat Sepp Blatter bruger vi hverken varme eller kolde kugler, men Christoffers patenterede randomiseringsmaskine!

Links:

TED talk: https://www.youtube.com/watch?v=RTr6kb9Ygeg

Jun 1, 2016

Det er fars dag. Del afsnit 4 med en far, du kender. Du kan samtidig vinde dagens rom, blot ved at gætte de berømte far filmreplikker og synes godt om vores Facebookside.

Det der skulle have været en næsegrus hyldest løber fuldstændig af sporet, da vi kommer til at pille ved forestillingen om faderen. Det klippefaste arkimediske punkt i en kaotisk verden viser sig at være en elefant, der balancerer på et korthus. En ”master of deception”, der ikke lader selve Houdini noget efter, og som pynter sig i lånte påfuglefjer.

I dagens anledning har vi inviteret en vordende ghanesisk far i studiet. Gad vide, hvordan det er at være far i Ghana? Sule Dintie fortæller os, hvad vi danske fædre kan lære af Ghana.

Og så kommer Jespers sip-test endelig til sin ret i dagens romsmagning, som ikke er for de sarte, da det simpelthen fyger med kropsvæsker. Altså billedligt talt.

Hør også Christoffers tre forslag til den perfekte fars dag-gave. Kodeordene er bacon. Og ølmave. Det har aldrig været mere behageligt at vedligeholde sin dad bod.

Desuden har vi fundet et par nye far-relaterede hjemmesider. http://swapkids.dk/, hvis du har delebørn, ogwww.viharbørn.dk, som får Jesper helt op i det røde felt.

Gå heller ikke glip af vores mest pinlige historier fra livet som far, hvor vi afslører, hvordan man fornærmer en mor fra spelt-segmentet mest muligt, hvad der sker når man glemmer babyalarmen, og hvordan en nervøs far på fødegangen fortolker ordene ”stik hovedet ned mellem benene”.

May 28, 2016

Afsnit 3: Farkroppen – Fra drengetid til manddom

Overgangen fra hedonistisk livsnyder og Adonis-agtig påfuglehan til ansvarsfuld, gråmeleret familiefar er et spring ind i manddommen. Fyldt med ansvar og forpligtelser. Og kæmpestore flødekager åbenbart.
Undersøgelser viser nemlig, at vi fædre i snit er væsentlig tungere og bredere om livet end de sorgløse, uskyldige og splejsede barnesjæle, ikke-fædrene.
Dagens afsnit af The FAR Side handler om, hvad der skete med vores i granit udhuggede overkroppe, da far-tjansen med ét slag pludselig umuliggjorde ethvert forsøg på at røre sig ud af flækken.
Heldigvis kan vi takke den amerikanske studine Elle Macpherson for at have opfundet det nye hotte kropsideal ”dad bod”, der ophøjer vores nye bløde kurver til genstand for alle kvinders savlende begær.
Det er tidens mode, kvinder, get used to it!
Men hvordan får du din egen dad bod lige som Leonardo DiCaprio? Og hvordan forener vi vores egoistiskebehov for sport og motion med familiens ve og vel? Vi giver dig tippene til, hvordan du trimmer topmaven ien presset hverdag, så du kan lege med dit barn uden at blive stakåndet.
Du får et hæsligt indblik i Christoffers og Jespers fortid som storforbrugere af Matas’ hud- og hårprodukter.
Derudover får du svar på, om Christoffer har fået sin nattesøvn. Er Jesper en fast klippe i havet eller en blævrende gelébudding? Hvorfor er Christoffer pludselig blevet bange for at dø?
Hvilke dirty moves vil Jesper anbefale til Sigurd Barrets Bjørnetime? Og hvorfor længtes Christoffer mod Bilka?

Links hjemmeside:

www.daddyo.dk

www.farbarsel.dk

May 1, 2016

– Al begyndelse er svær! I vores første afsnit skulle vi lige tale os ind på hinanden og på emnet – og det kan høres. I dag ser vi mest dette afsnit som et prøveafsnit, hvor vi varmede stemmerne. Hvis dette er dit første besøg på The FAR Side foreslår vi derfor, at du starter med et af de senere afsnit. Så kan du altid vende tilbage til afsnit 1, når du er blevet afhængig 

Anyways her er Shownotes.

 

Far-o- meteret er i bund, men stemningen er i top, takket være masser af rom og Redbull i glasset. Ærøfærgen har lagt fra land til endnu et afsnit The FAR Side, der handler om tiden før, under og efter fødslen set fra den nye fars synspunkt.
Kun en ting er sikkert: There will be blood.

I afsnit 2 går vi på jagt efter klare svar på en række afgørende spørgsmål: Hvornår er det passende at bruge begrebet ”frossen grillkylling” om sit eget barn? (Aldrig nogensinde, red.) Stikker en jordemoder hele hånden op i kvindens underliv for at mærke, hvordan babyen vender? (Vi er stadig i tvivl.) Hvordan udmåles tilstanden af kvindens underliv efter slaget? (Grad 1-4) Præcis hvad er mandens rolle under fødslen? Græder rigtige mænd? Hvornår opstår farfølelsen? Hvad er en ”episiotomi”? Og hvor ondt gør den udmålt i en skala, vi mænd forstår? (Dvs mængden af golfbolde i urinrøret.)

Vi samler desuden op på første afsnits skæbne, lytternes reaktioner, og seneste nyt fra hjemmesiden og Facebook, hvor I bl.a. kan se, hvordan man beroliger en vrælende baby med ”toiletpapirmetoden”.

Apr 16, 2016

– Al begyndelse er svær! I vores første afsnit skulle vi lige tale os ind på hinanden og på emnet – og det kan høres. I dag ser vi mest dette afsnit som et prøveafsnit, hvor vi varmede stemmerne. Hvis dette er dit første besøg på The FAR Side foreslår vi derfor, at du starter med et af de senere afsnit. Så kan du altid vende tilbage til afsnit 1, når du er blevet afhængig

Anyways her er Shownotes.

Er vi far-satellitten omkring din barnemåne, eller et udstyrstungt skib (Titannic eller Ærøfærgen?), der naturstridigt holder sig flydende på sin jomfrurejse? Der bliver drukket columbiansk rom og røget freudianske cigarer i første afsnit, hvor vi som de podcast-amatører vi er bruger al for lang tid på at fortælle historien bag vores navn og præsenterer os selv (med held) og vores børn (uden held for Jespers vedkommende). Vi kommer nærmere ind på spørgsmål som: Findes der et specielt far-instinkt? Hvad der er den største omvæltning ved at blive far? Og hvor mange gange har Christoffer været oppe i nat? Desuden: Hvad er bedst, Pepsi eller Coca Cola? Vi får også vendt første blad i et kommende podcast-arveopgør – papegøjernes krig – mellem Jesper fra The FAR Side og Poul fra The Morfars. Og så kommer vi ind på to uomgængelige farbøger: Vidunderlige uger og Martin Greenbergs En fars fødsel

1